GRATIS online Srimad-Bhagavatam lessen

by | Mar 9, 2021 | Community, English

Beste toegewijden, vrienden en geïnteresseerden,

Het is ons gelukt! De eerste Bhagavad Gita “ Zoals ze is” online cursus in het Nederlands is afgerond!

De cursus werd gepresenteerd door ervaren sprekers op een leuke en moderne wijze met hedendaagse voorbeelden en uitleg.
De cursus gaf de mogelijkheid om als deelnemer de “ Bhagavad Gita Zoals ze is” op een systematische, wetenschappelijke en toegankelijke manier te bestuderen.
Namens de ISKCON Belgium Council en onze coordinator Bhaktin Mariska, willen wij allereerst onze sprekers hartelijk dank zeggen voor hun waardevolle tijd en inspanningen om de cursussen voor te bereiden. Ten tweede willen wij ook alle deelnemers hartelijk dank zeggen voor de tijd die zij vrij maakten om elke zondag vol enthusiasme aanwezig te zijn. We hopen dat het waardevolle lessen waren en dat jullie deze nieuw opgedane ervaringen en kennis met succes in de toekomst kunnen toepassen in het dagelijks leven.
Na deze succesvolle afronding van de Bhagavad Gita online cursussen willen wij nu overgaan tot het geven van Srimad Bhagavatam cursussen in het Nederlands.
Het Srimad Bhagavatam of Bhagavata Purana is de meest complete en gezaghebbende uiteenzetting van de Vedische kennis en omdat het alles omvat wat de tijdloze Indiase wijsheid te bieden heeft, is het een literaire en filosofische klassieker bij uitstek en wordt daarom ook de “rijpe vrucht aan de boom van de vedische literatuur” genoemd.
Beste lezers, dit is gewoon een fantastische kans om zo veel te leren, om spiritueel er op vooruit te gaan en dichterbij Heer Krishna te komen.

Laten we daarom van deze bijzondere gelegenheid gebruik maken in deze vreemde en moeilijke tijd en ons registreren om deel te nemen! Wij zullen starten met Canto 1 dat uit 19 hoofdstukken bestaat, verspreid over ongeveer 19 weken.

Wanneer:
Start: Zondag 21 maart 2021
Tijd: 10u-12u
Waar: Online via Zoom
Registratie: bg108nederlands@gmail.com
Coördinator: Bhaktin Mariska
Duur: +/- 19 weken
GRATIS deelname

Deze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk: van jong tot oud, mensen die geen kennis hebben aangaande de Srimad Bhagavatam, maar ook mensen die reeds gevorderd zijn. Ook wordt er aan het einde van elke cursus tijd besteed voor vragen.

Beste lezers, wij verzoeken u ook dit bericht zo veel mogelijk te verspreiden onder uw familie, vrienden en kennissen.

Bij voorbaat dank voor uw belangstelling en participatie!

Hare Krsna,
Namens,

Asbl ISKCON Belgium Council
Gopi Ramana Dasa
Hrdaya Caitanya Dasa
Vrindaranya Priya Dasa